Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΤ 1-11-2010 απάντηση σε ανακοιν.κας Οικονόμου για ΡΟΜΑ

Δελτίο Τύπου
Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της κας Οικονόμου - Μαλακάτα για το θέμα της Ν. Μαγνησίας έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε, ότι η ίδια η κα Οικονόμου –Μαλακάτα,  ήταν λειτουργικά απούσα όλα αυτά τα χρόνια από την Λαμία.
Πιστεύουμε όμως, ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης ήταν λειτουργικά απών από τα τεκταινόμενα στη Λαμία και ουσιαστικά, την απουσία του αυτή, προσπαθεί να την καλύψει με γενικόλογες απεραντολογίες και θεατρινισμούς στην υπηρεσία του λαϊκισμού.
Τα θέματα των ΡΟΜΑ, είναι περισσότερο πιο σοβαρά από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουν. Το ΄΄ Τάξε και μη δίνεις… ΄΄  είναι το δόγμα που προσπαθούν να υπηρετήσουν πιστά με διάφορους τρόπους,  περιπαίζοντας κοινωνικές ομάδες και όχι μόνο , μοιράζοντας ανέξοδες υποσχέσεις χωρίς να τους ενδιαφέρει άλλωστε, ούτε                         η νομιμότητα των παρεμβάσεων ούτε βεβαίως και το εφικτό τους,  αγνοώντας ακόμη και βασικές λειτουργίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ευτυχώς που οι συμπολίτες γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα, γεγονότα και συμπεριφορές. Έχουν μνήμη και γνώση και δεν θα παραπλανηθούν από τις άναρθρες κραυγές τους.
Και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου οι πολίτες , με την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο Γιώργο Κοτρωνιά, θα δώσουν ένα ακόμη μάθημα στους ευκαιριακούς καιροσκόπους.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου