Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΔΤ 29-10-10 Απάντηση σε ανακ.κας Οικονόμου

Θέσεις, απόψεις και δηλώσεις, που έχουν σαν κεντρικό στόχο την αυτοεπιβεβαίωση, ούτε μας αφορούν, ούτε πιστεύουμε αφορούν και τους πολίτες της Λαμίας.
Οι πολίτες της Λαμίας, ξέρουν, κρίνουν και συγκρίνουν και θα δώσουν απάντηση σε όλους αυτούς, που συνηθίζουν να τους θυμούνται κάθε εκλογές.
Θα δώσουν απάντηση, σ’ αυτούς, που συνειδητά επιλέγουν να υποβαθμίσουν όχι το έργο της Δημοτικής Αρχής, αλλά την οντότητα του Δήμου, σε Εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Το μήνυμα της κάλπης της 7ης Νοεμβρίου, θα είναι μια σκληρή απάντηση, σ’ όλους αυτούς, που επιμένουν για λόγους σκοπιμότητας να αγνοούν την πραγματικότητα, οι οποίοι, αν θέλουν να υπηρετήσουν μια μίζερη περιοχή έχουν διαλέξει λάθος Δήμο.
Για όλους εμάς, η Λαμία, ο νέος Δήμος Λαμιέων, είναι πέρα και πάνω από σκοπιμότητες γιατί απλά οι πολίτες, θα μας επιλέξουν να συνθέσουμε και να υλοποιήσουμε αυτά που δεσμευόμαστε κοιτώντας τους στα μάτια.
Ξέρουμε τις ανάγκες του νέου Δήμου, έχουμε το πρόγραμμα, θέλουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, για να προχωρήσουμε με ρεαλιστικά βήματα, με σύνθεση και διάλογο, γι’ αυτό, τους εγκαταλείπουμε στον πανικό τους και μαζί με τους πολίτες, προχωράμε στην επόμενη μέρα.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου