Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΤ 3-11-10 απαντηση σε αναφορές της κας Οικονόμου

Δελτίο Τύπου

 Σχολιάζοντας τις αναφορές της κας Οικονόμου – Μαλακάτα στην ομιλία της απόψε έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:


Για 12 χρόνια οι πολίτες της Λαμίας, κρίνουν, συγκρίνουν, προκρίνουν και απομονώνουν.

Προκρίνουν, αυτούς που καταθέτουν την ελπίδα και αφήνουν στο περιθώριο αυτούς που πολιτεύονται με στείρα κριτική, μεγαλοστομίες και υποσχέσεις, ευκαιριακά και κάθε εκλογές.

Οι πολίτες της Λαμίας,  σήμερα διαπίστωσαν, ότι εμείς καταθέτουμε ένα πλήρες σχέδιο που απαντά στις ανάγκες του νέου Δήμου, ενώ άλλοι αναζητούν τις καταγραφές και τις λίστες.

Οι συμπολίτες μας,  με το αλάθητο  κριτήριο τους μπορούν να ξεχωρίζουν τις άναρθρες κραυγές από τις θέσεις και την Κυριακή, θα δώσουν την απάντηση τους σε όλους όσους προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να παραχαράξουν τη σύγχρονη δημιουργική προσπάθεια, γιατί θέλουν μια Δημοτική Αρχή, στην υπηρεσία  του πολίτη.

Μια Δημοτική Αρχή,  που να παίρνει πρωτοβουλίες,  με σύνεση και ρεαλισμό.

Μια Δημοτική Αρχή, κυρίως να ακούει ,να σχεδιάζει και να έχει αποτέλεσμα.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, με την ψήφο τους στο Γιώργο Κοτρωνιά θα επιλέξουν αυτούς  που πλειοδοτούν σε πράξεις και έργα και όχι σε λόγια.

Γιατί εμείς, με κέντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο χτίζουμε το αύριο, με στόχο να πάμε το νέο Δήμο  μπροστά και ψηλά και να κάνουμε τους συμπολίτες μας μια  μεγάλη παρέα συμμετοχής, αλληλοκατανόησης και προσφοράς.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου